03-RK-KG

03-RK-KG Volvo - V50

Op deze pagina vind je alle informatie over 03-RK-KG, een Volvo V50. Het voertuig staat geregistreerd op kenteken 03-RK-KG is een V50 uit het jaar 2005. Het gewicht van deze lege personenauto met kenteken 03-RK-KG is 1312 kg. Deze Volvo V50 met kenteken 03-RK-KG heeft een cilinderinhoud van 1560cc en heeft een vermogen van 81 kW. De brandstof welke met deze Volvo V50 getankt moet worden is diesel.

In de stad verbruikt deze auto 1 liter benzine op 15,9 kilometer en het zuinigheidslabel is B. Voor 14-07-2022 moet deze personenauto opnieuw APK gekeurd worden. Op 13-05-2005 is deze personenauto voor het eerst op naam gezet in Nederland. De personenauto van het merk Volvo met kenteken 03-RK-KG komt uit het jaar 2005. De huidige eigenaar heeft deze auto ongeveer 745 dagen in zijn bezit. De huidige BPM-waarde van deze personenauto is €9.775,00 en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. Het aantal zitplaatsen is 5 en de laatst bekende kleur is zwart.


Wilt u geen risico lopen bij de aanschaf van een 2e-hands auto?

Vraag dan een betaald kenteken rapport aan met informatie zoals de dagwaarde, eigenarenhistorie, schadeverleden (WOK melding) en een aankoop advies! Koop plus rapport


Merk:Volvo
Type:V50
Brandstof:Diesel
Catalogusprijs:€34.784,00
BPM:€9.775,00
Controleer dagwaarde (Alleen beschikbaar in ons plus rapport)
Voertuigsoort:Personenauto
Inrichting:Stationwagen
Eerste Kleur:Zwart
Tweede Kleur: Niet geregistreerd

Controleer schade (Alleen beschikbaar in ons plus rapport)
Gemiddeld verbruik:5,0 l/100km (20,0 km per liter)
Verbruik stad:6,3 l/100km (15,9 km per liter)
Verbruik snelweg:4,3 l/100km (23,3 km per liter)
Zuinigheidslabel: B
Kilomterstand check (Alleen beschikbaar in ons plus rapport)
Vervaldatum Apk:14-07-2022
Datum Eerste Toelating:13-05-2005
Datum Tenaamstelling:16-11-2019
Controleer eigenaren (Alleen beschikbaar in ons plus rapport)
Aantal Cilinders:4
Cilinderinhoud:1560 cm3
Netto vermogen:81 kW / 108,62 PK
APK vervaldatum: 14-07-2022

Neem Geen Enkel Risico!

Dit is maar een deel van de gegevens die wij kunnen bieden voor 03RKKG. Met een uitgebreid occasionrapport beschermt u zichzelf tegen een miskoop. Niet goed, altijd geld terug!

Wat bevat uw occasionrapport?

βœ“ Alle gegevens van deze auto
βœ“ Uitgebreid waarde advies
βœ“ APK afkeurpunten
βœ“ Eigenaren historie
βœ“ Kilometerstand check

Deze Volvo voertuigen zijn misschien ook interessant:


Tips voor de aanschaf van een 2e-hands Volvo auto

De aanschaf van een 2e-hands auto zoals deze auto met het kenteken 03RKKG brengt veel risico met zich mee. Het is daarom verstandig om een kenteken check rapport aan te vragen.

Koop een kenteken check rapport

Met diensten als Occasion Rapport kan men snel en gemakkelijk een RDW Kenteken Check Rapport laten maken. Dit rapport bevat gegevens zoals de echte waarde van de auto, het schadeverleden en een kilometerstandcheck. Alle specificaties van de personenauto uit 2005 komen naar boven.

Controleer het VIN-nummer

Het voertuigidentificatienummer (VIN), ook wel chassis- of framenummer genoemd is een uniek nummer waarmee elke auto wereldwijd te identificeren is. Het nummer is meestal te vinden aan de onderkant van de auto, achter de voorruit of onder de motorkap. Het nummer moet overeenkomen met het nummer op het kentekenbewijs. Als dit niet klopt, dan heeft u mogelijk te maken met een gestolen auto.

Maak een uitvoerige testrit

Ook al klopt het papierwerk en ziet de Volvo er goed uit, maak altijd een proefrit. Koop nooit een voertuig zonder dat u erin heeft gereden. En koop de auto niet als de verkoper niet wilt dat u een rondje gaat rijden. Controleer ook of de motor niet al warm is. Het kan zijn dat verkoper hem eerst opgewarmd heeft omdat de auto moeilijk start wanneer de motor nog koud is. Dit kan voorkomen bij oude Volvo auto's.

Controleer onderhoudshistorie en kilometerstand

Is de onderhoudsgeschiedenis van de Volvo V50 met kenteken 03RKKG bekend? Vraag of er een onderhoudsboekje aanwezig is, en check of deze volgens het fabrieksschema is ingevuld. Sommige auto’s hebben een digitaal onderhoudsboekje, vraag dan of je daar een uitdraai van kunt zien.

Onderhandelen

Bij aanschaf van een tweedehands auto kun je onderhandelen. Onderzoek vooraf wat een bepaald merk en type auto ongeveer waard is. Een occasionrapport voor deze V50 geeft inzicht en houvast bij de aankoop, inruil en verkoop van gebruikte auto's.