03-RJ-FS

03-RJ-FS Citroen - C4

Op deze pagina vind je alle informatie over 03-RJ-FS, een Citroen C4. Het voertuig staat geregistreerd op kenteken 03-RJ-FS is een C4 uit het jaar 2005. Het gewicht van deze lege personenauto met kenteken 03-RJ-FS is 1175 kg. Deze Citroen C4 met kenteken 03-RJ-FS heeft een cilinderinhoud van 1587cc en heeft een vermogen van 80 kW. De brandstof welke met deze Citroen C4 getankt moet worden is benzine.

In de stad verbruikt deze auto 1 liter benzine op 10,5 kilometer en het zuinigheidslabel is . Voor 03-11-2022 moet deze personenauto opnieuw APK gekeurd worden. Op 20-04-2005 is deze personenauto voor het eerst op naam gezet in Nederland. De personenauto van het merk Citroen met kenteken 03-RJ-FS komt uit het jaar 2005. De huidige eigenaar heeft deze auto ongeveer 711 dagen in zijn bezit. De huidige BPM-waarde van deze personenauto is €4.843,00 en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. Het aantal zitplaatsen is 5 en de laatst bekende kleur is zwart.


Wilt u geen risico lopen bij de aanschaf van een 2e-hands auto?

Vraag dan een betaald kenteken rapport aan met informatie zoals de dagwaarde, eigenarenhistorie, schadeverleden (WOK melding) en een aankoop advies! Koop plus rapport


Merk:Citroen
Type:C4
Brandstof:Benzine
Catalogusprijs:€21.704,00
BPM:€4.843,00
Controleer dagwaarde (Alleen beschikbaar in ons plus rapport)
Voertuigsoort:Personenauto
Inrichting:Hatchback
Eerste Kleur:Zwart
Tweede Kleur: Niet geregistreerd

Controleer schade (Alleen beschikbaar in ons plus rapport)
Gemiddeld verbruik:7,1 l/100km (14,1 km per liter)
Verbruik stad:9,5 l/100km (10,5 km per liter)
Verbruik snelweg:5,7 l/100km (17,5 km per liter)
Zuinigheidslabel:
Kilomterstand check (Alleen beschikbaar in ons plus rapport)
Vervaldatum Apk:03-11-2022
Datum Eerste Toelating:20-04-2005
Datum Tenaamstelling:21-12-2019
Controleer eigenaren (Alleen beschikbaar in ons plus rapport)
Aantal Cilinders:4
Cilinderinhoud:1587 cm3
Netto vermogen:80 kW / 107,28 PK
APK vervaldatum: 03-11-2022

Neem Geen Enkel Risico!

Dit is maar een deel van de gegevens die wij kunnen bieden voor 03RJFS. Met een uitgebreid occasionrapport beschermt u zichzelf tegen een miskoop. Niet goed, altijd geld terug!

Wat bevat uw occasionrapport?

Alle gegevens van deze auto
Uitgebreid waarde advies
APK afkeurpunten
Eigenaren historie
Kilometerstand check

Deze Citroen voertuigen zijn misschien ook interessant:


Tips voor de aanschaf van een 2e-hands Citroen auto

De aanschaf van een 2e-hands auto zoals deze auto met het kenteken 03RJFS brengt veel risico met zich mee. Het is daarom verstandig om een kenteken check rapport aan te vragen.

Koop een kenteken check rapport

Met diensten als Occasion Rapport kan men snel en gemakkelijk een RDW Kenteken Check Rapport laten maken. Dit rapport bevat gegevens zoals de echte waarde van de auto, het schadeverleden en een kilometerstandcheck. Alle specificaties van de personenauto uit 2005 komen naar boven.

Controleer het VIN-nummer

Het voertuigidentificatienummer (VIN), ook wel chassis- of framenummer genoemd is een uniek nummer waarmee elke auto wereldwijd te identificeren is. Het nummer is meestal te vinden aan de onderkant van de auto, achter de voorruit of onder de motorkap. Het nummer moet overeenkomen met het nummer op het kentekenbewijs. Als dit niet klopt, dan heeft u mogelijk te maken met een gestolen auto.

Maak een uitvoerige testrit

Ook al klopt het papierwerk en ziet de Citroen er goed uit, maak altijd een proefrit. Koop nooit een voertuig zonder dat u erin heeft gereden. En koop de auto niet als de verkoper niet wilt dat u een rondje gaat rijden. Controleer ook of de motor niet al warm is. Het kan zijn dat verkoper hem eerst opgewarmd heeft omdat de auto moeilijk start wanneer de motor nog koud is. Dit kan voorkomen bij oude Citroen auto's.

Controleer onderhoudshistorie en kilometerstand

Is de onderhoudsgeschiedenis van de Citroen C4 met kenteken 03RJFS bekend? Vraag of er een onderhoudsboekje aanwezig is, en check of deze volgens het fabrieksschema is ingevuld. Sommige auto’s hebben een digitaal onderhoudsboekje, vraag dan of je daar een uitdraai van kunt zien.

Onderhandelen

Bij aanschaf van een tweedehands auto kun je onderhandelen. Onderzoek vooraf wat een bepaald merk en type auto ongeveer waard is. Een occasionrapport voor deze C4 geeft inzicht en houvast bij de aankoop, inruil en verkoop van gebruikte auto's.