02-ZP-FJ

02-ZP-FJ Gmc-empress - Vandura

Op deze pagina vind je alle informatie over 02-ZP-FJ, een Gmc-empress Vandura. Het voertuig staat geregistreerd op kenteken 02-ZP-FJ is een Vandura uit het jaar 1982. Het gewicht van deze lege personenauto met kenteken 02-ZP-FJ is 2260 kg. Deze Gmc-empress Vandura met kenteken 02-ZP-FJ heeft een cilinderinhoud van 5000cc en heeft een vermogen van 122 kW. De brandstof welke met deze Gmc-empress Vandura getankt moet worden is benzine.

In de stad verbruikt deze auto 1 liter benzine op 3,3 kilometer en het zuinigheidslabel is . Voor 10-04-2023 moet deze personenauto opnieuw APK gekeurd worden. Op 15-12-1982 is deze personenauto voor het eerst op naam gezet in Nederland. De personenauto van het merk Gmc-empress met kenteken 02-ZP-FJ komt uit het jaar 1982. De huidige eigenaar heeft deze auto ongeveer 2518 dagen in zijn bezit. De huidige BPM-waarde van deze personenauto is €0,00 en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. Het aantal zitplaatsen is 7 en de laatst bekende kleur is grijs.


Wilt u geen risico lopen bij de aanschaf van een 2e-hands auto?

Vraag dan een betaald kenteken rapport aan met informatie zoals de dagwaarde, eigenarenhistorie, schadeverleden (WOK melding) en een aankoop advies! Koop plus rapport


Merk: Gmc-empress
Type:VANDURA
Brandstof:Benzine
Catalogusprijs:Onbekend
BPM:€0,00
Controleer dagwaarde (Alleen beschikbaar in ons plus rapport)
Voertuigsoort:Personenauto
Inrichting:Stationwagen
Eerste Kleur:Grijs
Tweede Kleur: Niet geregistreerd

Controleer schade (Alleen beschikbaar in ons plus rapport)
Gemiddeld verbruik:0,0 l/100km (3,3 km per liter)
Verbruik stad:0,0 l/100km (3,3 km per liter)
Verbruik snelweg:0,0 l/100km (3,3 km per liter)
Zuinigheidslabel:
Kilomterstand check (Alleen beschikbaar in ons plus rapport)
Vervaldatum Apk:10-04-2023
Datum Eerste Toelating:15-12-1982
Datum Tenaamstelling:02-03-2015
Controleer eigenaren (Alleen beschikbaar in ons plus rapport)
Aantal Cilinders:8
Cilinderinhoud:5000 cm3
Netto vermogen:122 kW / 163,60 PK
APK vervaldatum: 10-04-2023

Neem Geen Enkel Risico!

Dit is maar een deel van de gegevens die wij kunnen bieden voor 02ZPFJ. Met een uitgebreid occasionrapport beschermt u zichzelf tegen een miskoop. Niet goed, altijd geld terug!

Wat bevat uw occasionrapport?

Alle gegevens van deze auto
Uitgebreid waarde advies
APK afkeurpunten
Eigenaren historie
Kilometerstand check

Deze Gmc-empress voertuigen zijn misschien ook interessant:


Bekijk nieuws over Gmc-empress:


Ontdek meer Gmc-empress voertuigen:

Van 1500

1 Van 1500 kentekens gevonden

Bekijk

Vandura

1 Vandura kentekens gevonden

Bekijk

Gmc van

1 Gmc van kentekens gevonden

Bekijk

Tips voor de aanschaf van een 2e-hands Gmc-empress auto

De aanschaf van een 2e-hands auto zoals deze auto met het kenteken 02ZPFJ brengt veel risico met zich mee. Het is daarom verstandig om een kenteken check rapport aan te vragen.

Koop een kenteken check rapport

Met diensten als Occasion Rapport kan men snel en gemakkelijk een RDW Kenteken Check Rapport laten maken. Dit rapport bevat gegevens zoals de echte waarde van de auto, het schadeverleden en een kilometerstandcheck. Alle specificaties van de personenauto uit 1982 komen naar boven.

Controleer het VIN-nummer

Het voertuigidentificatienummer (VIN), ook wel chassis- of framenummer genoemd is een uniek nummer waarmee elke auto wereldwijd te identificeren is. Het nummer is meestal te vinden aan de onderkant van de auto, achter de voorruit of onder de motorkap. Het nummer moet overeenkomen met het nummer op het kentekenbewijs. Als dit niet klopt, dan heeft u mogelijk te maken met een gestolen auto.

Maak een uitvoerige testrit

Ook al klopt het papierwerk en ziet de Gmc-empress er goed uit, maak altijd een proefrit. Koop nooit een voertuig zonder dat u erin heeft gereden. En koop de auto niet als de verkoper niet wilt dat u een rondje gaat rijden. Controleer ook of de motor niet al warm is. Het kan zijn dat verkoper hem eerst opgewarmd heeft omdat de auto moeilijk start wanneer de motor nog koud is. Dit kan voorkomen bij oude Gmc-empress auto's.

Controleer onderhoudshistorie en kilometerstand

Is de onderhoudsgeschiedenis van de Gmc-empress Vandura met kenteken 02ZPFJ bekend? Vraag of er een onderhoudsboekje aanwezig is, en check of deze volgens het fabrieksschema is ingevuld. Sommige auto’s hebben een digitaal onderhoudsboekje, vraag dan of je daar een uitdraai van kunt zien.

Onderhandelen

Bij aanschaf van een tweedehands auto kun je onderhandelen. Onderzoek vooraf wat een bepaald merk en type auto ongeveer waard is. Een occasionrapport voor deze Vandura geeft inzicht en houvast bij de aankoop, inruil en verkoop van gebruikte auto's.