02-ZK-RN

02-ZK-RN Mini - One

Op deze pagina vind je alle informatie over 02-ZK-RN, een Mini One. Het voertuig staat geregistreerd op kenteken 02-ZK-RN is een One uit het jaar 2004. Het gewicht van deze lege personenauto met kenteken 02-ZK-RN is 1040 kg. Deze Mini One met kenteken 02-ZK-RN heeft een cilinderinhoud van 1598cc en heeft een vermogen van 66 kW. De brandstof welke met deze Mini One getankt moet worden is benzine.

In de stad verbruikt deze auto 1 liter benzine op 11,4 kilometer en het zuinigheidslabel is . Voor 15-12-2022 moet deze personenauto opnieuw APK gekeurd worden. Op 26-10-2004 is deze personenauto voor het eerst op naam gezet in Nederland. De personenauto van het merk Mini met kenteken 02-ZK-RN komt uit het jaar 2004. De huidige eigenaar heeft deze auto ongeveer 4716 dagen in zijn bezit. De huidige BPM-waarde van deze personenauto is €4.508,00 en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. Het aantal zitplaatsen is 4 en de laatst bekende kleur is zwart.


Wilt u geen risico lopen bij de aanschaf van een 2e-hands auto?

Vraag dan een betaald kenteken rapport aan met informatie zoals de dagwaarde, eigenarenhistorie, schadeverleden (WOK melding) en een aankoop advies! Koop plus rapport


Merk: Mini
Type:MINI ONE
Brandstof:Benzine
Catalogusprijs:Onbekend
BPM:€4.508,00
Controleer dagwaarde (Alleen beschikbaar in ons plus rapport)
Voertuigsoort:Personenauto
Inrichting:Hatchback
Eerste Kleur:Zwart
Tweede Kleur: Niet geregistreerd

Controleer schade (Alleen beschikbaar in ons plus rapport)
Gemiddeld verbruik:6,6 l/100km (15,2 km per liter)
Verbruik stad:8,8 l/100km (11,4 km per liter)
Verbruik snelweg:5,3 l/100km (18,9 km per liter)
Zuinigheidslabel:
Kilomterstand check (Alleen beschikbaar in ons plus rapport)
Vervaldatum Apk:15-12-2022
Datum Eerste Toelating:26-10-2004
Datum Tenaamstelling:19-02-2009
Controleer eigenaren (Alleen beschikbaar in ons plus rapport)
Aantal Cilinders:4
Cilinderinhoud:1598 cm3
Netto vermogen:66 kW / 88,51 PK
APK vervaldatum: 15-12-2022

Neem Geen Enkel Risico!

Dit is maar een deel van de gegevens die wij kunnen bieden voor 02ZKRN. Met een uitgebreid occasionrapport beschermt u zichzelf tegen een miskoop. Niet goed, altijd geld terug!

Wat bevat uw occasionrapport?

Alle gegevens van deze auto
Uitgebreid waarde advies
APK afkeurpunten
Eigenaren historie
Kilometerstand check

Deze Mini voertuigen zijn misschien ook interessant:


Bekijk nieuws over Mini:

Dit is wat we weten over de nieuwe iPad Air 2022 - iCreate

Gepubliceerd op door www.icreatemagazine.nl

Slenteren langs Groningse horeca en genieten van hapjederij bij de deur. Van mini brioche broodje bitterbal tot een kersenwafeltje. 'Mensen leren echt lopend eten' - Dagblad van het Noorden

Gepubliceerd op door dvhn.nl

In Assen ontstaat een mini-sloppenwijk. Daklozen bouwen eigen onderkomen om koude winterdagen door te komen: 'Denk erom: we zijn niet zielig' - Dagblad van het Noorden

Gepubliceerd op door dvhn.nl

Mac mini of iMac (24 inch): zo kies je de juiste Mac-desktop - iCreate

Gepubliceerd op door www.icreatemagazine.nl

TCL kondigt nieuwe 144Hz Mini LED tv's, mobiele apparaten en merkslogan aan op de CES 2022 - Emerce

Gepubliceerd op door www.emerce.nl

Iemand betaalde €115.147 voor een nieuwe oude Mini - Autoblog.nl

Gepubliceerd op door www.autoblog.nl

Deze oude Mini is eigenlijk gloednieuw - Autoblog.nl

Gepubliceerd op door www.autoblog.nl

Microsoft introduceert mini-pc met Snapdragon SoC - Techzine.nl

Gepubliceerd op door www.techzine.nl

MINI STRIP: Less is more - ZERauto.nl

Gepubliceerd op door zerauto.nl

Mini Countryman Cooper S (2021) review - Autoweek

Gepubliceerd op door www.autoweek.nl


Ontdek meer Mini voertuigen:


Tips voor de aanschaf van een 2e-hands Mini auto

De aanschaf van een 2e-hands auto zoals deze auto met het kenteken 02ZKRN brengt veel risico met zich mee. Het is daarom verstandig om een kenteken check rapport aan te vragen.

Koop een kenteken check rapport

Met diensten als Occasion Rapport kan men snel en gemakkelijk een RDW Kenteken Check Rapport laten maken. Dit rapport bevat gegevens zoals de echte waarde van de auto, het schadeverleden en een kilometerstandcheck. Alle specificaties van de personenauto uit 2004 komen naar boven.

Controleer het VIN-nummer

Het voertuigidentificatienummer (VIN), ook wel chassis- of framenummer genoemd is een uniek nummer waarmee elke auto wereldwijd te identificeren is. Het nummer is meestal te vinden aan de onderkant van de auto, achter de voorruit of onder de motorkap. Het nummer moet overeenkomen met het nummer op het kentekenbewijs. Als dit niet klopt, dan heeft u mogelijk te maken met een gestolen auto.

Maak een uitvoerige testrit

Ook al klopt het papierwerk en ziet de Mini er goed uit, maak altijd een proefrit. Koop nooit een voertuig zonder dat u erin heeft gereden. En koop de auto niet als de verkoper niet wilt dat u een rondje gaat rijden. Controleer ook of de motor niet al warm is. Het kan zijn dat verkoper hem eerst opgewarmd heeft omdat de auto moeilijk start wanneer de motor nog koud is. Dit kan voorkomen bij oude Mini auto's.

Controleer onderhoudshistorie en kilometerstand

Is de onderhoudsgeschiedenis van de Mini One met kenteken 02ZKRN bekend? Vraag of er een onderhoudsboekje aanwezig is, en check of deze volgens het fabrieksschema is ingevuld. Sommige auto’s hebben een digitaal onderhoudsboekje, vraag dan of je daar een uitdraai van kunt zien.

Onderhandelen

Bij aanschaf van een tweedehands auto kun je onderhandelen. Onderzoek vooraf wat een bepaald merk en type auto ongeveer waard is. Een occasionrapport voor deze One geeft inzicht en houvast bij de aankoop, inruil en verkoop van gebruikte auto's.