02-ZK-GP

02-ZK-GP Mitsubishi - Colt

Op deze pagina vind je alle informatie over 02-ZK-GP, een Mitsubishi Colt. Het voertuig staat geregistreerd op kenteken 02-ZK-GP is een Colt uit het jaar 2008. Het gewicht van deze lege personenauto met kenteken 02-ZK-GP is 940 kg. Deze Mitsubishi Colt met kenteken 02-ZK-GP heeft een cilinderinhoud van 1124cc en heeft een vermogen van 55 kW. De brandstof welke met deze Mitsubishi Colt getankt moet worden is benzine.

In de stad verbruikt deze auto 1 liter benzine op 14,3 kilometer en het zuinigheidslabel is . Voor 03-03-2022 moet deze personenauto opnieuw APK gekeurd worden. Op 03-03-2008 is deze personenauto voor het eerst op naam gezet in Nederland. De personenauto van het merk Mitsubishi met kenteken 02-ZK-GP komt uit het jaar 2008. De huidige eigenaar heeft deze auto ongeveer 3562 dagen in zijn bezit. De huidige BPM-waarde van deze personenauto is €1.763,00 en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. Het aantal zitplaatsen is 5 en de laatst bekende kleur is grijs.


Wilt u geen risico lopen bij de aanschaf van een 2e-hands auto?

Vraag dan een betaald kenteken rapport aan met informatie zoals de dagwaarde, eigenarenhistorie, schadeverleden (WOK melding) en een aankoop advies! Koop plus rapport


Merk: Mitsubishi
Type:MITSUBISHI COLT
Brandstof:Benzine
Catalogusprijs:Onbekend
BPM:€1.763,00
Controleer dagwaarde (Alleen beschikbaar in ons plus rapport)
Voertuigsoort:Personenauto
Inrichting:Stationwagen
Eerste Kleur:Grijs
Tweede Kleur: Niet geregistreerd

Controleer schade (Alleen beschikbaar in ons plus rapport)
Gemiddeld verbruik:5,5 l/100km (18,2 km per liter)
Verbruik stad:7,0 l/100km (14,3 km per liter)
Verbruik snelweg:4,6 l/100km (21,7 km per liter)
Zuinigheidslabel:
Kilomterstand check (Alleen beschikbaar in ons plus rapport)
Vervaldatum Apk:03-03-2022
Datum Eerste Toelating:03-03-2008
Datum Tenaamstelling:18-04-2012
Controleer eigenaren (Alleen beschikbaar in ons plus rapport)
Aantal Cilinders:3
Cilinderinhoud:1124 cm3
Netto vermogen:55 kW / 73,76 PK
APK vervaldatum: 03-03-2022

Neem Geen Enkel Risico!

Dit is maar een deel van de gegevens die wij kunnen bieden voor 02ZKGP. Met een uitgebreid occasionrapport beschermt u zichzelf tegen een miskoop. Niet goed, altijd geld terug!

Wat bevat uw occasionrapport?

Alle gegevens van deze auto
Uitgebreid waarde advies
APK afkeurpunten
Eigenaren historie
Kilometerstand check

Deze Mitsubishi voertuigen zijn misschien ook interessant:


Bekijk nieuws over Mitsubishi:


Ontdek meer Mitsubishi voertuigen:

Delica

1 Delica kentekens gevonden

Bekijk

Sigma

3 Sigma kentekens gevonden

Bekijk

Lancer 1400gl

8 Lancer 1400gl kentekens gevonden

Bekijk

Pajero 2.6b

1 Pajero 2.6b kentekens gevonden

Bekijk

Galant 1600 gl

50 Galant 1600 gl kentekens gevonden

Bekijk

Eclipse gts

1 Eclipse gts kentekens gevonden

Bekijk

A 210 m

1 A 210 m kentekens gevonden

Bekijk

Cao

1 Cao kentekens gevonden

Bekijk

Evo 8

1 Evo 8 kentekens gevonden

Bekijk

Lancer evo v

6 Lancer evo v kentekens gevonden

Bekijk

Tips voor de aanschaf van een 2e-hands Mitsubishi auto

De aanschaf van een 2e-hands auto zoals deze auto met het kenteken 02ZKGP brengt veel risico met zich mee. Het is daarom verstandig om een kenteken check rapport aan te vragen.

Koop een kenteken check rapport

Met diensten als Occasion Rapport kan men snel en gemakkelijk een RDW Kenteken Check Rapport laten maken. Dit rapport bevat gegevens zoals de echte waarde van de auto, het schadeverleden en een kilometerstandcheck. Alle specificaties van de personenauto uit 2008 komen naar boven.

Controleer het VIN-nummer

Het voertuigidentificatienummer (VIN), ook wel chassis- of framenummer genoemd is een uniek nummer waarmee elke auto wereldwijd te identificeren is. Het nummer is meestal te vinden aan de onderkant van de auto, achter de voorruit of onder de motorkap. Het nummer moet overeenkomen met het nummer op het kentekenbewijs. Als dit niet klopt, dan heeft u mogelijk te maken met een gestolen auto.

Maak een uitvoerige testrit

Ook al klopt het papierwerk en ziet de Mitsubishi er goed uit, maak altijd een proefrit. Koop nooit een voertuig zonder dat u erin heeft gereden. En koop de auto niet als de verkoper niet wilt dat u een rondje gaat rijden. Controleer ook of de motor niet al warm is. Het kan zijn dat verkoper hem eerst opgewarmd heeft omdat de auto moeilijk start wanneer de motor nog koud is. Dit kan voorkomen bij oude Mitsubishi auto's.

Controleer onderhoudshistorie en kilometerstand

Is de onderhoudsgeschiedenis van de Mitsubishi Colt met kenteken 02ZKGP bekend? Vraag of er een onderhoudsboekje aanwezig is, en check of deze volgens het fabrieksschema is ingevuld. Sommige auto’s hebben een digitaal onderhoudsboekje, vraag dan of je daar een uitdraai van kunt zien.

Onderhandelen

Bij aanschaf van een tweedehands auto kun je onderhandelen. Onderzoek vooraf wat een bepaald merk en type auto ongeveer waard is. Een occasionrapport voor deze Colt geeft inzicht en houvast bij de aankoop, inruil en verkoop van gebruikte auto's.